Aktuellt

IT-konsult sökes! Jättetrevliga medarbetare finnes!

Vi söker en IT-konsult med hög social kompetens som verkligen brinner för yrket. Du ska kunna designa, testa, installera, implementera, övervaka och felsöka IT-infrastrukturer. Vi arbetar i blandade miljöer med både PC/MAC/Linux. Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Egenskaper som lyhördhet, noggrannhet och servicekänsla är också viktiga ingredienser, då vi arbetar nära våra kunder och användare.

Vibe IT välkomnar Trolleholms Gods!

Till vår ständigt växande skara nöjda kunder välkomnar vi Trolleholms Gods, ett företag som bedriver ett modernt jord- och skogsbruk på historisk mark.

Godset är beläget i ett omväxlande moränlandskap med starkt varierande odlingsegenskaper. I väst dominerar stora odlingsfält och i öst breder skogen ut sig. De arbetar målinriktat för att de kultur- och naturhistoriska värdena i landskapet ska bevaras och utvecklas.

Office 365 Silver Partner

Vi har under många år erbjudit molntjänster från olika leverantörer och nu erbjuder vi även Office 365 från Microsoft. På bara 3 månader har vi gått från Microsoft Network Partner till Microsoft Silver Partner, tack vare alla våra nöjda kunder. Detta innebär att vi nu erbjuder ännu fler tjänster från Microsoft och kan hjälpa våra kunder hitta den rätta lösningen utifrån deras behov.

Vibe IT välkomnar Palmkvist Måleri AB!

Vi har fått förtroende att leverera våra kvalitets tjänster till Palmkvist Måleri, ett välrenommerat företag i Malmö.

De erbjuder helhetslösningar och utför alla typer av målningsarbeten, fönsterrenoveringar och löpande underhållsservice men genom ett kompetent nätverk inom snickeri, vvs, el, plattsättning, takläggning med mera.

Vibe IT kommer att ansvara för hela IT-driften, men även för klienthantering, IT support, hosting och migrering av e-post till Office365.

I uppdraget ingår bland annat.

Vi växer!

2016 Here We Come! Vibe IT har vi årsskiftet förvärvat Datacenter Syd och tagit över personal samt lokal på Södra Förstadsgatan 22 i Malmö. Ni är hjärtligt välkomna till oss på en kopp kaffe, för att sprida er positiva närvaro i våra nya lokaler!

Pages