Hoppa till huvudinnehåll

Susano

Susano

Situation och behov

Vårt företag har både flera olika kontor, där våra medarbetare och konsulter behöver kunna snabbt få access till både intra- och extranät med skrivare, skanners och tillgång till våra molnapplikationer både på kontor med hög säkerhet i IT lösningarna.

 

Lösningen vi levererade

Vibe IT har hjälpt oss se till att alla de stora och små krav som ställs i en snabbt föränderlig arbetsmiljö, fungerar. Allt från att olika säkerhetslösningar kan kommunicera med varandra, till att alla datorer och kringutrustning har kvalificerad drift och IT säkerhet. 

Resultat som uppnåddes med vår lösning

  • Sedan vi inledde vårt samarbete med Vibe IT har vi fått en stabilitet i vårt IT system, och en tydlig kostnadskontroll. 
Pål Lindström

"Susano AB, har sedan starten varit helt molnbaserad, och har mycket höga krav på att alla våra IT-system skall kunna samarbeta och fungera. Vi lyder under extremt hög sekretesskrav  i form av medicinsk sekretess som ställer mycket stora krav på säkerhetslösningar med tvåstegsverifiering via bank ID, och smartphone applikationer. Allt måste fungera under dygnets alla timmar.

För oss är det därför av mycket stor vikt att vi har en professionell IT support både för långsiktigt stöd, och för akuta behov. Vi är därför en krävande kund och vi har avverkat flera leverantörer. Vibe IT har det som krävs för att möta våra behov och vi är mycket nöjda med dem." 

Pål Lindström, Medicinsk Chef och ansvarig för Susano AB:s affärsystem