Hoppa till huvudinnehåll

Våra kundcases

Inspireras av berättelser från våra kunder!
Här kan du läsa om vad våra kunder haft för utmaningar och hur vi har hjälpt dem. Genom att läsa om hur vi hjälpt andra kan ni  få en bra förståelse för hur vi kan hjälpa er.

LKP AB

Situation och behov

Vi behövde utveckla ett system som visar antal lediga platser på de olika anläggningar som vi har och publicera de på vår hemsida och även internt på media info skärmar. 

Lösningen vi levererade

Vibe IT levererade ett fullt fungerande system som gör det ännu enklare för våra kunder att hitta rätt plats. Allting hostas och driftas av Vibe IT med hög drifsäkerhet.

Söderåsens Mur- & Kakel AB

Situation och behov

Vi var i behov av bättre kapacitet på våra servrar. Vår gamla var för liten och gammal.

Lösningen vi levererade

Vibe IT levererade en komplett lösning till oss med servrar, fjärrskrivbord etc. Lösningen som levererades funkar kanon bra nu för oss. De har även hjälpt oss med Office 365, drift av brandväggen och molnbaserad backup. 

Malmö Ställningsservice

Situation och behov

Malmö Ställningsservice sökte efter en stabil lokalt baserat IT partner. Vi hade problem med att få tekniken att fungera tillfredställande vilket resulterade i flera driftstopp.

BeFem

Situation och behov

Vi är ett litet företag som är väldigt beroende av att datorlösningarna fungerar. Eftersom vi arbetar inom vården så skulle det vara förödande om vi inte hade tillgång till våra journaler. Vi är i stort behov av någon som är tillgänglig och kan komma med snabba lösningar.

Susano

Situation och behov

Vårt företag har både flera olika kontor, där våra medarbetare och konsulter behöver kunna snabbt få access till både intra- och extranät med skrivare, skanners och tillgång till våra molnapplikationer både på kontor med hög säkerhet i IT lösningarna.